Benvinguts a Soficat® Xerox® Girona
Xerox®, el número 1 en impressió digital arriba a Girona de la mà de Soficat®
Portem 2 anys treballant a la zona, i ara fa uns mesos que estem establerts al C/ de la Creu, 55 Soficat, a la província de Girona ja té un parc instal·lat d’uns 500 equips, amb un grau de satisfacció tant de venda i postvenda molt alt.
  • Soficat, durant la finalització de l’any 2016 ha aconseguit el nivell d’acreditació més alt de Xerox, sent l’únic partner en España per volum de negoci així com de serveis en MPS (Serveis Gestionats d’Impressió – Auditoria consultiva), amb la categoria Xerox Platinum Dealer.

  • Soficat, en els anys 2015 i 2016, ha aconseguit ser el major partner de Xerox en Espanya i ser un referent en Xerox Europa.

  • Soficat es l’únic partner autoritzat a Espanya pel desenvolupament d’aplicacions pels equips Xerox. Stay® és marca registrada per Soluciones Ofimáticas Catalunya, S.L, sent l’única aplicació desenvolupada i registrada a nivell mundial pel registre de les jornades laborals en les empreses a través dels equips multifunció.
  • Soficat és una empresa compromesa amb la Responsabilitat Social Corporativa. Els valors en els que ens basem son:

  • Valors i principis ètics
  • Recolzament a la comunitat
  • Condicions d’ambient de treballs i ocupació
  • Protecció del medi ambiente
  • Marketing responsable
  • Soficat amb la col·laboració del departament de medi ambient de la Generalitat de Catalunya ha desenvolupat el projecte “Planta tu Árbol con Soficat”, on es plantaran 1.000 arbres de diferents especies mediterrànies per la compensació del C02 de tots els nostres clients.
La monitorització en tots els nostres equips, això comporta una sèrie de avantatges.
CAU (Centre d’Atenció al Usuari)
A través del servei CAU, el nostre personal qualificat resoldrà tots els dubtes e incidències en menys d’una hora tant l’assistència tècnica com qualsevol gestió d’administració, dubtes o suggeriments.
Assistència tècnica
Els nostres delegats tècnics en plantilla de Soficat, compten amb una contrastada experiència en el sector i estan degudament formats en cada un dels models de la marca i amb certificats nominatius.
Comptadors
Controlem automàticament els costos d’impressió, oferint lectures reals mensuals dels comptadors de tots els equips instal·lats. Monitoritzem dispositius en xarxa, exportant la informació dels dispositius (estat, comptadors, alertes). I gestionem incidències a través de l’accés remot als seus dispositius.
Consumibles en stock
El servei inclou el subministrament i/o reposició dels consumibles necessaris per el bon funcionament dels equips instal·lats durant tota la vigència del contracte de manteniment. Així mateix, Soficat posarà en coneixement al client el programa Xerox Green World Alliance, pel reciclatge dels subministres.
Formació gratuïta i contínua
Es formarà a l’usuari com utilitzar totes les prestacions dels equips multifuncionals, especialment en l’enviament de documents, la utilització de la impressora i de l’enviament i recepció de documents de fax.
Manteniment
Dins del cost de la copia s’inclou: tòner, mà d’obra, peces, recanvis, desplaçaments i totes les intervencions necessàries pel bon funcionament de l’equip.

GDS - Auditoria d’impressió
Metodologia per optimitzar i estalviar els costos d’impressió a petites, mitjanes i grans empreses. Estudiem l’estructura d’impressió per donar un servei global i personalitzat .
Si no deseas recibir más información comercial, puedes darte de baja aquí